Latour Machinefabriek

Latour Machinefabriek bv is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van metaalproducten. Onze belangrijkste bewerkingen zijn CNC-draaien en CNC-frezen. We verspanen ook conventioneel.

Onze moderne werkplaats heeft een keur aan CNC-draaibanken, CNC-freesbanken en CNC-bewerkingscentra en conventionele machines voor draaien, frezen, boren en tappen. Latour is uw specialist op het gebied van verspaning van metaal in de breedste zin van het woord. Van ijzer kunnen wij alles maken: flenzen, cilinders, koppen, stangen, bussen, connectieblokken, assen, enzovoort.

Latour werkt voornamelijk seriegericht. Wij maken producten op klantspecificatie in het productsegment van ongeveer 20 millimeter tot bijna 1000 millimeter doorsnede. In overleg zijn andere maatvoeringen mogelijk. Wij verwerken onder andere staal en RVS, chroom, brons en nikkel en diverse kunststoffen. Latour beschikt over twee ruime bedrijfshallen met een uiterst modern machinepark.

Familiebedrijf Latour Machinefabriek draait al een tijdje mee. Het bedrijf heeft zijn wortels in de jaren veertig. Latour heeft daardoor een schat aan ervaring en staat met twee benen in de markt. Onze klanten bevinden zich bijvoorbeeld in de procesindustrie, de hydraulische industrie, de pneumatische industrie, klimaatbeheersing en grondstofwinning.

Den Uitvanck 14c
5688 XG OIRSCHOT
www.latourmachinefabriek.nl
info@latourbv.com
Tel. (0499) 727 001
Fax (0499) 727 002
ISO 14001 / ISO 9001:2008

Metaalunievoorwaarden | ISO 9001 | ISO 14001